Hoofdgerecht

aloo-gobi

Aloo gobi uit India

Tijdens mijn reis in India at ik regelmatig aloo gobi. Wist je dat aloo aardappel betekent? En gobi bloemkool? Dat geeft de Gobi-woestijn in Mongolië ... Lees meer...
dahlsoep

Kruidige Indiase dahlsoep

Warme dahlsoep. Fantastisch om op een koude dag je op te warmen met deze Indiase dahlsoep. Je handen om de soepkom heen, sloffen aan en opgekruld op d... Lees meer...
gebakken limoenrijst

Gebakken limoenrijst

Nasi goreng ofwel gebakken rijst, je kunt eindeloos variëren. De ene variant is nóg lekkerder dan de andere. De lekkerste nasi goreng die ik ooit heb ... Lees meer...
bietensoep

Rode bietensoep

Toegegeven, eigenlijk kende ik rode bietjes als iets van vroeger, met zo’n vet speklapje erbij. Krootjes dus, maar dat is een woord dat Danique helema... Lees meer...
tofusoep

Oosterse tofusoep met kool

Een soep die licht te verteren is maar toch ook voedzaam? Dat is deze tofusoep. Er zitten weinig ingrediënten in deze soep, maar juist daarom zó lekke... Lees meer...
vegan-lempers

Vegan lempers

Vegan lempers, kan dat überhaupt? Ja! En ze zijn nog verdraaid lekker ook. Mijn Indische oma stond vroeger altijd al vanaf ’s ochtends vroeg in de ke... Lees meer...
groentenasi-vegan

Vegan Thaise groentenasi

Wat dacht je van een vegan groentenasi? We kennen allemaal de vegetarische nasi goreng variant, maar deze vegan variant met Thaise twist en veel groen... Lees meer...