Van al dat motorrijden krijg je trek! In Chiang Rai heb je niet zoveel keus als in Chiang Mai, maar slecht is het aanbod vegetarisch eten hier zeker niet. Je kunt dus prima uit eten in Chiang Rai.

 

#1 Night Bazaar

Op een groot plein in het centrum vind je talloze plastic tafels met stoelen. Rondom zijn allemaal kraampjes met lekker eten en drinken. Van vegetarische sushi tot Thaise gerechte. Niet alles is vegetarisch, maar het vegetarische aanbod is best wel goed. Je vindt hier een mengelmoes van Thai en toeristen. De Chiang Rai Night Bazaar is elke dag open van 17.00 uur tot rond middernacht. Uitgegeten? Dan kun je rustig de kraampjes afstruinen met allerlei non-food-dingen.

#2 Accha Fushion India

(Jedyod road | Wiang Subdistrict, Mueng District)
Toen wij in Chiang Rai waren, was er een nieuw Indiaas restaurant geopend in Chiang Rai: Accha Fushion India. Hier kun je heerlijk Indiaas eten. Lekker! Niet alles is vegetarisch, maar de Indiase keuken is hartstikke vriendelijk voor vegetariërs. Er valt genoeg te kiezen. In Accha Fushion India hebben we echt superlekker gegeten. Aanrader!

#3 Chef Sasa

(Phaholyothin Road, Chiang Rai 57000, Thailand)
Chef Sasa is niet een heel bijzonder Italiaans restaurant, maar de vegetarische pizza die we bestelden, waren best oké!

Over de auteur

Sander Ruijsbroek

Mede-oprichter van De Reizende Vegetariër. Als kleine man ging hij al de wijde wereld in. Praktisch nooit vierde hij oud & nieuw in Nederland. Inmiddels fan van de Spaanse taal en liefde voor reizen. Vrijheid en nieuwe dingen ontdekken. Na het lezen van boek 'Dieren eten' van Jonathan Safran Foer werd hij vegetariër. En inmiddels is hij vegan en eet hij 100% plantaardig. Sander is gek op koken en deelt graag zijn veganistische recepten op De Reizende Vegetariër.

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.